dimarts, 24 de maig del 2016

Telegrafies 10x13

Al Telegrafies d’aquesta setmana assistim a un seminari sobre la propagació d’ones acústiques, impartit per l’investigador i professor visitant Vitalyi E. Gusev; estudiants del Campus ens presenten la segona temporada de la seua sèrie web, Raccordman; gaudim de la quarta edició del festival de la residència universitària, Visoren Fest; sabem per què els experts afirmen que el turisme ha de ser sostenible i entrevistem al jove investigador Ahmed Mehrem.
Les seccions científiques i de foment de la innovació de Telegrafies són possibles gràcies al projecte ‘Ciencia cercana Gandia 2016’, finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Economía y Competitividad amb el suport de la Càtedra d’Innovació de la UPV.

                     

Les seccions científiques i de foment de la innovació de Telegrafies són possibles gràcies al projecte "Ciencia cercana Gandia 2016", finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Economía y Competitividad amb el suport de la Càtedra d'Innovació de la UPV.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada